Assistent-filiaalleider Romy

“Als assistent-filiaalleider heb ik een coachende en ondersteunende rol, naast het verkopen natuurlijk. Ik ben gepassioneerd door de verkoop, en ik heb ondervonden dat dat het belangrijkste is. De passie voor de producten die krijg je op den duur vanzelf.”

Direct order als doel

“Elke klant komt hier binnen om ‘even te oriënteren’, en het leuke is dan dat je hen alsnog kan overtuigen om meteen hun bestelling te plaatsen. Daarin worden we ook heel erg getraind. Klanten aanspreken, het analyseren van hun behoeften, adviseren en tenslotte afsluiten. Je werkt met een groot assortiment, en mooie producten, dat in combinatie met de juiste vragen op het juiste moment kan tot verkoop leiden, en dat geeft een enorme kick.” 


Grenzen verleggen

“Ik ben hier aangekomen zonder ervaring in de badkamerwereld of zonder enige kennis van het assortiment. Maar je krijgt echt de kans om alles te ontdekken: de eerste twee maanden ligt de focus op assortimentskennis en technieken bijschaven door onder andere rollenspellen. Ik ben een van de weinige dames voorlopig, en dan heb je wel het voordeel dat de heren extra bereid zijn om te helpen.” 

“Je krijgt de kans om je te ontwikkelen, en dat op je eigen tempo. Je mag ook je eigen doel samenstellen. Ik was altijd al commercieel, maar hier kan mijn niveau echt nog omhoog en dat is erg leuk. Zo worden mijn grenzen steeds verlegd.”


X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!