Assistent-filiaalmanager Robin aan het woord

“Ik ben bij X²O terechtgekomen via mijn beste vriend, die in een ander filiaal als verkoper werkt. Die heeft mij aangespoord om te solliciteren, en voilà, nu sta ik hier. Ze keken met de sollicitaties vooral naar salestalent, dat ging heel gevoelsmatig. Ze zoeken ook echt mensen die 100% loyaal zijn en zo een toffe werksfeer creëren. Ik had saleservaring in verschillende sectoren, maar totaal geen affiniteit met badkamers. En dat maakte niet uit.”Concrete kansen

“De eerste dag was dus eigenlijk best stresserend, je krijgt daar twee dikke catalogi in je handen, en dat is even schrikken. Maar je wordt wel goed opgevangen in de opleiding en op de werkvloer zelf. Uiteindelijk stond ik na een goede maand al zelf te verkopen. Niet dat ik al alles kon, maar we staan hier met een groot team, en de filiaalleider had ook echt de tijd om zich met mij bezig te houden en bij te sturen waar nodig.”

Je bent geen nummer 

“Ik had voor ik hier begon eigenlijk nog nooit van X²O gehoord, maar uiteindelijk is het een heel aangename firma gebleken om voor te werken. Ze luisteren echt naar ons. Als er dingen missen in het assortiment bijvoorbeeld, of we zien dat er bepaalde items overbodig zijn, kunnen wij die feedback doorgeven en wordt daar effectief iets mee gedaan. Er zijn zoveel bedrijven waarbij je gewoon een nummer bent en doet wat er gevraagd wordt, maar hier wordt je mening echt gewaardeerd. Er is ook een heel normale communicatie tussen het hoofdkantoor en de winkels, iedereen zit op dezelfde golflengte. Dat merk je ook op dingen als de jaarlijkse funday, niemand stelt zich boven iemand anders, iedereen doet gewoon normaal.”

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!