Badkameradviseur Martijn aan het woord

“Ik werk nu anderhalf jaar voor X2O, en ben in de leer om de stap van badkameradviseur naar assistent-filiaalleider te gaan zetten. Dat betekent dat ik als verkoper de potentie heb om filiaalleider te worden, en dat ik nu door de filiaalleider en regiomanager wordt klaargestoomd om door te groeien.”

Klanten gaan voor

“’s Ochtends wordt er bij een bakje koffie besproken wat er gedaan moet worden, buiten de klanten om. Klanten gaan sowieso altijd voor, maar daarnaast zijn er de telefoontjes en de mails, de showroom moet onderhouden worden, dat maakt elke dag anders. Het is een mooie mix van alle elementen bij elkaar.” 


Dromen waarmaken

“Het helpen van mensen geeft mij persoonlijk het meeste voldoening. Klanten komen hier binnen met het vage idee dat ze de badkamer gaan aanpakken, en als ik ze dan kan helpen met het waarmaken van hun droombadkamer, dan heb ik een leuke dag gehad.” 


Prettig werken

“Er hangt hier altijd een gemoedelijke sfeer. Het is het team dat moet presteren, en niet elk individu apart, en dat komt die sfeer zeker ten goede. Het bedrijf communiceert ook heel transparant. Het is duidelijk wat er van je verwacht wordt en wat jij kan verwachten, zonder dat er loze beloftes gedaan worden. En iedereen kent jou bij naam, dat is heel fijn binnen zo’n grote organisatie.” 

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!