JOUW FUNCTIE

De komende jaren wil Legio verder zwaar investeren in de uitbouw van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk e-Commerce platform om een nog betere en nog meer consistente “journey” te creëren voor klanten, medewerkers, en stakeholders, en bovendien ook offline nog beter te integreren in online. Naast het online platform is er ook de ERP omgeving die gekoppeld is met tal van andere systemen (transportplanning, warehouse,…). In dit kader wordt de zoektocht opgestart naar een Business Analyst die zal werken vanuit hun hoofdkantoor en vestiging te Oostkamp.

Het doel van deze functie is het ondersteunen van zowel X²O als Overstock in het doorvoeren van optimalisaties. Je ondersteunt de key-users en werkt hiervoor nauw samen met de verschillende ervaren Business Analysten en de verschillende departementen.

Als Business Analyst sta je - vanuit een klantgerichte aanpak - in voor het adequaat vertalen van de business requirements naar een optimale oplossing die aansluit bij de (digitale) noden van de diverse interne klanten en ondersteun je de ervaren Business Analysten in projecten en key-users bij complexe vragen.

Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het optimaal gebruik van de ERP. Hiervoor werk je nauw samen met de key-users en helpt hen het ERP-systeem optimaal te gebruiken. Je zoekt de basisoorzaak van problemen en zoekt naar een adequate oplossing en je geeft de key-users functionele ondersteuning. Je voert kleine correcties door (configuratie) en je staat in voor testen/ingebruikname/documentatie.

Anderzijds ga je ook proactief op zoek naar verbeteringen. Je analyseert de behoefte, je werkt verbeteringsvoorstellen uit en je fungeert als spilfiguur tussen de key-users en de ervaren Business Analysten. Waar nodig kan je beroep doen op externe partners of bij je collega’s Business Analysten. Je voert op een kwaliteitsvolle manier systeem aanpassingen door (configuratie, testen & ingebruikname).

Als Business Analyst verkrijg je stelselmatig meer inzicht in de bedrijfsprocessen en hoe deze processen worden ondersteund door het ERP- en/of e-Commerce-systeem. Je krijgt ondersteuning van ervaren collega’s, maar jij bent de spilfiguur in continue verbeteringen en uitwerken van verbeteringsvoorstellen. Stelselmatig neem je meer verantwoordelijkheid op en fungeer je als point-of-contact. Dit is een hands-on functie.


JOUW PROFIEL

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie
  • Communicatieve en assertieve teamplayer die eveneens over voldoende maturiteit beschikt; 

  • Goed organisatorisch, analytisch en probleemoplossend vermogen; 

  • No nonsense mentaliteit
  • Perfecte beheersing van het Nederlands en een goede professionele beheersing van het Engels.


ONS AANBOD

  • Wij bieden je een afwisselende job in een snel groeiende no-nonsense omgeving met verdere expansiedrang
  • We geven je een doorgedreven opleiding en alle tools die nodig zijn om je job op een comfortabele manier te kunnen uitoefenen
  • Je krijgt een bediendencontract, een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. (bedrijfswagen, onkostenvergoeding, hospitalisatieverzekering, ...)


INTERESSE IN DEZE VACATURE?

Stuur je CV en motivatie via dit formulier, stuur een mailtje naar jvd@amon.be of contacteer Amon telefonisch op +32 (0)9 296 16 26. Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

#1: Samen voor één doel 

Badkamerdromen realiseren, doen we samen. Daarbij is iedereen even belangrijk. 
Meer weten?

#2: De mens – jij dus – staat centraal 

Onze enthousiaste medewerkers zijn ons belangrijkste visitekaartje. 
Meer weten?

#3: Je krijgt alle ruimte om te schitteren 

Opleiding, coaching en continu bijleren. En dat op je eigen tempo. 
Meer weten?

#4: Je bouwt mee aan een succesvol concept 

Een succesverhaal, vandaag en morgen, waaraan jij kunt meebouwen. 
Meer weten?

#5: Je krijgt mooie voorwaarden 

We zijn een van de beste betalers in onze sector.
Meer weten?

Solliciteer nu!

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!