Business Process Analyst Saskia aan het woord

“Als business process analist is het mijn taak om ervoor te zorgen dat mijn collega’s zo min mogelijk tijd verspelen aan administratie en inefficiënte procedures. Op die manier werkt ons team veel frustraties weg en kan iedereen meer tijd investeren in zijn eigen taken. En dat komt de hele onderneming ten goede. We bekijken de processen binnen het bedrijf en gaan op zoek naar manieren om die te optimaliseren en te automatiseren. Dat blijft altijd een uitdaging.”

Elke dag is anders

“Bij X2O krijg je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dat geeft je de vrijheid om je job op je eigen manier in te vullen. Mijn takenpakket is enorm gevarieerd, waardoor elke dag er volledig anders uitziet. En dat maakt mijn werk zo leuk.”

Samen gaan we vooruit

“Je komt hier in een dynamische en jonge omgeving terecht, waar een positieve sfeer hangt. Het valt me op dat iedereen hier bereid is om zelf vooruit te gaan, en om anderen vooruit te helpen. Die gedrevenheid toont dat niet alleen de organisatie sterk groeit, maar dat ook de werknemers willen én kunnen evolueren.”

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!