Commercieel Directeur Annelies aan het woord

“Als commercieel directeur ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing, communicatie, expansie en facility. Concreet zorg ik ervoor dat elke klant een service krijgt die alle verwachtingen overstijgt. In onze winkels, in onze webshop, en aan de hand van onze communicatie."

Veel verantwoordelijkheden in een open cultuur

“Geen twee dagen zijn dezelfde, en dat maakt het voor mij bijzonder boeiend. Ik zie mezelf als een coach en overleg dan ook veel met de mensen uit mijn team. Ik ben ervan overtuigd dat we pas echt badkamerdromen kunnen realiseren als mensen goed samenwerken. Gelukkig heerst er bij X2O een open cultuur, waarin iedereen er alles aan doet om straffe resultaten neer te zetten.”

De klant op de eerste plaats

“Een badkamer koop je niet elke dag. Daarom moet de ervaring van de klant hoogstaand zijn. De hele organisatie is dan ook gericht op de beste klantervaring op ieder moment, zowel in de showrooms als online. Maar dat betekent ook dat onze medewerkers veel aandacht krijgen. Welzijn, teamwork en vrijheid zijn belangrijke waarden. Want gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten.”

Ambitie alom

“X2O is een bedrijf met een echte X-factor. Die vinden klanten terug in de keuze, prijs, kwaliteit, innovatie, zekerheid en service. We zijn ambitieus om het steeds beter te doen en hebben een passie voor de klant. Diezelfde passie zoeken we bij nieuwe medewerkers.”

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!