Gebruiksvriendelijke ervaringen creëren voor onze websitebezoekers.

Een uitstekende user experience en daarmee de conversie verhogen, dat is voor jou het allerbelangrijkst! Weet jij de vinger te leggen op pijnpunten en uitval momenten op websites door data analyses en door het onderzoeken van gebruikersgedrag? Dan ben jij de persoon die we zoeken als het gaat om conversie-optimalisatie!


JOUW FUNCTIE
  • Je begrijpt als geen ander de gedachtegang van onze websitebezoekers en creëert voor hen een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving.
  • Je bent vertrouwd met on-site A/B testing en CR-optimalisatie om onze websitebezoekers een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden en om onze doelstellingen te behalen. Je werkt nauw samen met je online marketingcollega’s.
  • Met een mobile-first mindset voel je je dagelijks verantwoordelijk voor de incrementele verbetering van het conversiepercentage.
  • Je analyseert, optimaliseert en rapporteert over de gebruikerservaring en het commerciële resultaat van onze websites.
  • Je hebt een passie voor online marketing en je wordt blij van veel data.


JOUW PROFIEL

  • Je hebt een grondige kennis van UX en CRO en een passie voor Digital.
  • Relevante werkervaring bij voorkeur in een gelijkaardige retailomgeving of in een agency.
  • Proactief: je neemt initiatief en doet suggesties voor verbetering
  • Resultaatgericht en constante drang tot verbetering.

ONS AANBOD

In de eerste plaats: een uitdagende rol in het marketingteam van X2O. Daar wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning. Zo hebben we bedrijfsfietsen, gaan we regelmatig enkele kilometers joggen en staat er een pool- en kickertafel ter beschikking. Bovendien krijg je een interessant salaris, aangevuld met een ruim pakket aan extralegale voordelen.

Tot aan de verhuis naar ons goed bereikbare nieuwbouwkantoor in Gent in het voorjaar van 2021, zal je werkzaam zijn vanuit onze kantoren in Oostkamp.

Solliciteer nu!

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!