FAQ

Een vraag? Hier vind je wellicht je antwoord...

1. Heb ik als badkameradviseur een vast weekend?  

Absoluut. Onze showrooms zijn immers gesloten op zondag en maandag. Je hebt dus twee opeenvolgende dagen vrij. Perfect om tijd in te plannen met vrienden en familie. 

2. Word ik goed betaald?

Wie bij X2O werkt, verdient goed zijn brood, dat is een feit. We zijn dan ook een van de beste betalers in onze sector. Bovendien krijg je bij ons heel wat extra’s. En die heb je zelf in de hand. Want hoe meer jij en je team verkopen, hoe groter jouw bonus.  

Het basisloon voor verkopers ligt op ongeveer € 2.000 bruto per maand (gebaseerd op voltijdse tewerkstelling en invoegetreding van alle variabele looncomponenten na opleidingsperiode). Maar door premies en commissies loopt dat al snel op tot gemiddeld ongeveer € 3.250 bruto per maand.

Daarnaast bieden we elke medewerker maaltijdcheques en een DKV-hospitalisatieverzekering aan. Voor elke assistent-filiaalleider en filiaalleider is er een bedrijfswagen voorzien.

3. Hoe is de sfeer op de werkvloer?

Bij X2O gaan we samen voor één doel: de badkamerdroom van onze klant realiseren. Dat betekent dat we een hechte, transparante en resultaatgerichte cultuur hebben. In de showrooms zit de sfeer altijd goed, en ook de communicatie met het hoofdkantoor is vlot en hartelijk. Als klap op de vuurpijl is er de jaarlijkse Funday, met leuke activiteiten voor alle medewerkers.


4. Moet ik ervaring hebben met badkamers om aangenomen te worden?

Absoluut niet. Wat we zoeken is vooral salestalent, motivatie en gevoel voor interieur. De rest leer je bij ons. Je start bij ons met een opleiding. Daarin wordt je klaargestoomd tot je een echte X2O-ambassadeur bent. Bovendien leer je continu bij op de werkvloer. Op je eigen ritme word jij een echte badkamerspecialist.

5. Krijg ik als medewerker korting op de producten van X2O?

Natuurlijk willen we alle medewerkers mee laten genieten van ons topassortiment. Dus ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan kan je 20% personeelskorting bovenop de geldende kortingen van de prijs aftrekken. En om het helemaal af te maken, geldt die korting ook bij Overstock Home & Garden. Shoppen maar!


6. Heb ik doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf? 

Bij X2O krijgt inzet altijd kansen. Met de nodige motivatie helpen we je jou steeds een stapje verder te gaan, zodat je jouw carrière binnen X2O verder vorm kan geven. In de Sales Academy worden opleidingen voorzien voor elke badkameradviseur, zodat je je skills kan verbeteren en nieuwe technieken kan aanleren om zo je grenzen te blijven verleggen. Op die manier wordt doorgroeien een haalbare en interessante kaart voor iedereen.

7. Krijg ik een commissie op wat ik verkoop?

Uiteraard. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Bij X2O hanteren we een transparant, eerlijk en gezond systeem gebaseerd op teamresultaten. Concreet krijgt elk team elke maand een percentage van de gerealiseerde omzet, en dat vanaf de eerste euro omzet. Bovendien maak je regelmatig kans op persoonlijke incentives, waarbij je persoonlijke impact op de resultaten wordt gewaardeerd. Kortom: bij X2O heb je zelf een grote impact op je eigen loon.

8. Waar staat X2O in de markt?

X2O is marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt, en die positie zijn we nu ook in Nederland aan het veroveren. Wij willen de voordeligste badkamerspecialist zijn, niet de goedkoopste. Dat betekent dat we de ultieme prijs-kwaliteitsverhouding nastreven. Zonder onder onze eigen kwaliteitsnormen te gaan. Bovendien staat de klant bij ons écht centraal. Dat zorgt er ook voor dat onze badkameradviseurs zo min mogelijk administratief werk moeten verrichten. Zo kunnen zij zich focussen op wat belangrijk is: de klant.

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!