Filiaalleider Marco

“Ik ben als filiaalleider vooral coach en mentor van het verkoopteam. Wij zorgen er samen voor dat iedereen die X2O bezoekt een warm gevoel krijgt. En dat ze hun droombadkamer kunnen realiseren natuurlijk.”

Motiverende start

“We starten de dag voor de winkel opengaat met een groepsgesprekje, waarin we de doelstellingen van de dag en de week overlopen. Dat werkt motiverend, en zo kunnen we elke dag vol positieve energie de winkel openen. Het team is een hechte groep, die heel erg gebaseerd is op elkaar willen helpen en samen succesvol willen zijn. De targets die we opgelegd krijgen zijn altijd uitdagend, maar wel haalbaar. Dat maakt het leuk.” 

Beginnen zonder target

“Tijdens de opleidingsperiode heb je geen target. Je leert de manier van werken kennen, terwijl je omgeven bent door de producten en kan meeluisteren met ervaren verkopers. Dat werkte voor mij heel productief en effectief. Iedereen bij X2O moet succesvol kunnen zijn, en dat werkt heel motiverend.” 


Interesse in mensen

“Het bedrijf heeft een heel menselijke cultuur. Alles draait om ‘de mens’, zowel om medewerkers, als om klanten, als om leveranciers. Ze denken niet in nummers of getallen. Zo komt het regiomanagement regelmatig langs in de winkels, of krijgen we al eens een mail van het management met complimenten.” 

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!