“Moest het financiële departement er niet zijn, ontbrak er een belangrijke schakel in het leveringsproces van onze badkamers. Samen met een team van boekhouders zorg ik ervoor dat het financiële plaatje van a tot z klopt.” 


Plichtsbewust

“Ik werk heel graag bij X2O. Het is een jonge, dynamische omgeving, en vooral de no-nonsensecultuur spreekt mij erg aan. Iedereen kent zijn rol en zijn verantwoordelijkheid binnen het bedrijf en is vervolgens vrij om die in te vullen. En iedereen is daar dan ook heel plichtsbewust in. Je kent je taken, en je handelt daarnaar, zo eenvoudig is het eigenlijk.”

“Ook de open en directe communicatie is een grote plus van het bedrijf. Er wordt niet in vakjes gedacht en kort op de bal gespeeld. Vragen en problemen? Die worden meteen opgelost in plaats van ze op de lange baan te schuiven. Dat alles maakt het hier tot een heel aangename werkomgeving. Het is fijn om voor een bedrijf te werken dat in volle expansie is, zelfs naar het buitenland toe, en dat nog zo’n mooi traject voor de boeg heeft.“


Betaling verwerkt, badkamer geleverd

“Vanaf het moment dat wij de betaling van een klant verwerkt hebben kan het leveren beginnen. Wij zorgen er dus eigenlijk voor dat de droombadkamer van de klant tijdig voor de deur staat. En natuurlijk voor correcte verwerking van de facturen.”


X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!