Online marketing

Voel jij je als een vis in het water in de wereld van digitale marketing? Ben je thuis in online marketing en e-commerce? En heb je daarbovenop een analytische geest? Wees welkom bij X²O. Bij ons krijg je de kans om met jouw zin voor initiatief en jouw drive een extra boost te geven aan een snelgroeiend bedrijf in de retailsector.


JOUW FUNCTIE

Of je takenpakket divers is? Dat is een understatement. Je houdt je bezig met online marketing: Google Ads en social advertising. Je analyseert de resultaten met het oog op een optimalisatie van de conversie. Bovendien optimaliseer je de omnichannel customer journey en rapporteer je de vorderingen met de hulp van overzichtelijke dashboards.


JOUW PROFIEL

  • Je hebt een passie voor retail en onze producten
  • Je bent flexibel, hands on en stressbestendig
  • Een dynamische en veranderende werkomgeving brengt je niet van de wijs, en geeft je extra pit en drive
  • Je hebt ervaring met Google advertising, Facebook advertising en Google Analytics


ONS AANBOD

In de eerste plaats: een uitdagende rol in het marketingteam van X²O. Daar wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning. Zo hebben we bedrijfsfietsen, gaan we regelmatig enkele kilometers joggen en staat er een pool- en kickertafel ter beschikking. Bovendien krijg je een interessant salaris, aangevuld met een ruim pakket aan extralegale voordelen.

Tot aan de verhuis naar ons goed bereikbare nieuwbouwkantoor in Gent in het voorjaar van 2021, zal je werkzaam zijn vanuit onze kantoren in Oostkamp.

Solliciteer nu!

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!