Technisch tekenaar Didier aan het woord

“Het controleren van tekeningen van leveranciers en het maken van handleidingen voor de klant, dat is mijn job. Daarnaast maak ik product renders van nieuwe producten én van bestaande producten. Als een collega van aankoop iets wil simuleren komt die ook bij ons aankloppen, en we zorgen voor preïnstallatiefiches. Zo krijg je een heel gevarieerd takenpakket. Het is altijd vroeger 17 uur dan je denkt.”

Technologie blijft evolueren

“De technologie staat nooit stil, en dat maakt mijn job zo interessant. Het werk waar ik 6 jaar geleden mee begonnen ben is totaal niet meer hetzelfde. Virtualisaties en renders, dat is allemaal nieuw, en dat blijft constant evolueren. Dat maakt dat ook de mogelijkheden naar de toekomst toe veelbelovend zijn. Misschien kunnen we op termijn onze technologie wel toepassen naar de klant toe ook. Zo hebben ze op voorhand al een beter idee van hun badkamer. Er staat in elk geval nog veel te veranderen.”

Geen eilandjes

“Ja, de job is veeleisend, maar je krijgt er een ontzettend boeiende werkomgeving voor terug. En dan heb ik het niet alleen over de mooie infrastructuur. Wanneer je hier suggesties hebt worden die effectief uitgewerkt, en worden daar middelen ter beschikking voor gesteld. Je moet niet wachten op ideeën van anderen, je gaat gewoon zelf aan de slag. En dat gaat allemaal heel vlot, mensen ondersteunen elkaar hier in elk opzicht. Er is geen sprake van elk op zijn eigen eilandje, maar een overkoepelende samenwerking tussen alle afdelingen.”

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!