Transport Coordinator/Logistics Nicolas aan het woord

“Ik werk als logistiek coördinator en zorg ervoor dat de droombadkamer van de klant op tijd op de juiste plek geleverd wordt. Ons team vormt dus een essentiële schakel binnen het hele aankoopproces van de klant, want een correcte levering verhoogt de klanttevredenheid.”


Een boeiend en gevarieerd takenpakket

“Een correcte en efficiënte levering plannen, dat is mijn doel. Samen met twee collega’s maak ik alle planningen op, zowel naar klanten als naar leveranciers als naar winkels toe. Daarnaast hoort ook het verwittigen van de klanten per sms en het inlichten van het magazijn bij onze job. Mijn takenpakket is boeiend en gevarieerd, het verveelt nooit.”

Een correcte werkgever

“Ik werk al 5 jaar bij X2O en ik plan er nog wel wat jaren bij te doen. Waar ik vroeger werkte was het vaak zo dat je wist wanneer je begon met werken, maar nooit wanneer je werkdag eindigde. Dat is hier helemaal niet het geval. X2O is een heel correct bedrijf naar verloning en uren toe. En, heel belangrijk, er hangt een fijne sfeer waarbinnen iedereen goed met elkaar communiceert.”


X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!