Vijf redenen om bij X2O te werken

Bovenstaande titel zet je wellicht op het verkeerde spoor. Want er zijn zoveel meer redenen om een carrière bij X2O te overwegen. Maar deze vijf elementen zijn zo sterk en onderscheidend, dat ze je ongetwijfeld over de streep trekken. 


#1: Samen voor één doel

De badkamerdromen van onze klanten realiseren. Daar doen we echt alles voor. De lat ligt hoog, en we werken zo efficiënt mogelijk. Omdat een goed idee overal kan ontstaan, staan we open voor suggesties en nieuwe invalshoeken van onze collega’s. Iedereen heeft inspraak in een vlak gestructureerde, collegiale en transparante organisatie. 

#2: De mens – jij dus – staat centraal

Een ijzersterk aanbod, met kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Maar het zijn onze enthousiaste medewerkers die ons belangrijkste visitekaartje zijn. En dat wordt volop gewaardeerd. We vinden het talent, de kennis en de ideeën van onze medewerkers een verrijking voor ons bedrijf. Geen strak keurslijf om je in te gieten, wel een gedeelde ambitie om X2O elke dag sterker te maken.

Uiteraard staan we open voor mensen van elke leeftijd, geslacht, afkomst en religie. Tijdens je sollicitatie kijken we enkel en alleen naar je capaciteiten, inzet en motivatie.


#3: Je krijgt alle ruimte om te schitteren

Een gelukkige medewerker is een succesvolle medewerker. Daarbij steken we graag een handje toe. Bij X2O krijg je de kans om dag in dag uit bezig te zijn met een superieur product. Dat is op z’n minst prettig werken. Technische kennis? Dat is minder belangrijk dan jouw gevoel voor design en esthetiek, en een flinke dosis inlevingsvermogen.

Daarnaast word je continu begeleid, gecoacht en opgeleid. En dat op jouw eigen tempo. Dankzij onze Sales Academy, krijg je de kneepjes van het vak onder de knie, en bouw je voort aan je eigen loopbaan binnen X2O.


#4: Je bouwt mee aan een succesvol concept

X2O is niet voor niets marktleider in de Belgische particuliere badkamermarkt, en een stevige groeier in Nederland. Ons concept wordt gekenmerkt door een ongezien kwalitatief en breed aanbod tegen scherpe prijzen en een uitgebreide garantie. Bovendien doen we zelf aan productontwikkeling, en spelen we zo snel in op trends en veranderende behoeftes van onze klanten. Omdat we de volledige controle hebben over ons aanbod, is 95% van onze producten direct leverbaar.

#5: Je krijgt mooie voorwaarden

Het gemiddelde brutoloon voor verkoper is € 3.250 bruto per maand (inclusief alle variabele componenten na opleidingsperiode). Daarnaast bieden we elke medewerker maaltijdcheques en een DKV-hospitalisatieverzekering aan. Voor elke assistent-filiaalleider en filiaalleider is er een bedrijfswagen voorzien.

Volgens de barema's van het Paritair Comité verdien je als verkoper in de retailsector tussen de € 2.200 en € 2.500 bruto per maand, afhankelijk van je anciënniteit.

Zoals je ziet betalen we onze medewerkers bij X²O dus zeer goed. We behoren dan ook tot de beste betalers in onze sector. Hard werk, inzet en leergierigheid worden gewaardeerd met een interessant loonpakket.

Bovendien krijg je bij ons heel wat extra’s. En die heb je zelf in de hand. Want hoe meer jij en je team verkopen, hoe groter jouw bonus.  

Maar geld is niet alles. Daarom besteden we ook voldoende aandacht aan een goede balans tussen werk en privé. Als badkameradviseur krijg je bijvoorbeeld een vast weekend van – meestal – twee opeenvolgende vrije dagen. Zo heb je voldoende tijd voor je gezin en hobby’s.

X²O telt

Kopjes koffie per dag

Kopjes koffie per dag

X²O showrooms

X²O showrooms

Pooltornooien per week

Pooltornooien per week

Fietstochtjes per week

Fietstochtjes per week

X²O funday per jaar

X²O funday per jaar

Opleidingen per week

Opleidingen per week

X²O op LinkedIn Let's connect on LinkedIn!